.

.

Gateron Zealio V2 Prekidač Osetljive 62g 65g 67g 78g 5pin SMD RGB mx matičnih Prekidač za Mehanički Tastaturu Ljubičasta Colorway (X70 PC, Zealio 67g Prekidač)

Gateron Zealio V2 Prekidač Osetljive 62g 65g 67g 78g 5pin SMD RGB mx matičnih Prekidač za Mehanički Tastaturu Ljubičasta

KM 60.38
Količina robe

Zealio V2 prekidače doci u 4 varijante.Oni su ocenjivani u "dno" silu, nije actuation!Verziji su 2 od naših prekidače postojati veća osetljive udarca u odnosu na naše ranije Zealios. 62g - Transparentni, PCB Mount [Osetljive, ne ćete biti uhićeni]. 65g - Transparentni, PCB Mount [Osetljive, ne ćete biti uhićeni]. 67g - Transparentni, PCB Mount [Osetljive, ne ćete biti uhićeni]. 78g - Transparentni, PCB Mount [Osetljive, ne ćete biti uhićeni]. 62g Zealio - Glatko, oštra i svjetlost, teža nego MX Brownsi u težinu, ali ponuditi mnogo bolje iskustvo sa frižider i velike su dodirni čvorugu povratne informacije kad u odnosu na Svetu Pande.Ionako najslabije varijanta Zealio. 65g Zealio - Glatko, dugo, izvući osetljive čvorugu sa vrha.Lijepo jastuk tokom dno. 67g Zealio - "Hrskava & reaguje" dodirni čvorugu osjećaj na samom vrhu sa još jastuka tokom dno od 65g Zealio V2. 78g Zealio - Za one koji više vole malo lakše MX-Jasno, ali želim veće i bolje od udarca MX Raščisti / Sveti Pande.Dodirni čvorugu je runda i brzo na samom vrhu.Od početka do kraja, proljeće je teže od svih drugih Zealio varijante.Sve Zealio V2 su smanjena a to je manje nego što Sveti Pande, a upravljanje biti još više osetljive sa veći, bolje čvoruga, kao.Bump počinje u samom vrhu keypress, ne pre putovanja. "Uvjeravam vas da Zealios su način da tvoja feelios." - Chuckling Kumquat Glasao Najbolje moderne tastaturu ili kompanija - Deskthority Nagrade 2016 Zealio V2 prekidače doci u 4 varijante.Oni su ocenjivani u "dno" silu, nije actuation!Verziji su 2 od naših prekidače postojati veća osetljive udarca u odnosu na naše ranije Zealios. 62g - Transparentni, PCB Mount [Osetljive, ne ćete biti uhićeni] 65g - Transparentni, PCB Mount [Osetljive, ne ćete biti uhićeni] 67g - Transparentni, PCB Mount [Osetljive, ne ćete biti uhićeni] 78g - Transparentni, PCB Mount [Osetljive, ne ćete biti uhićeni] Osetljive osjećaj za drugačije prekidač tegove : 62g Zealio - Glatko, oštra i svjetlost, teža nego MX Brownsi u težinu, ali ponuditi mnogo bolje iskustvo sa frižider i velike su dodirni čvorugu povratne informacije kad u odnosu na Svetu Pande.Ionako najslabije varijanta Zealio. 65g Zealio - Glatko, dugo, izvući osetljive čvorugu sa vrha.Lijepo jastuk tokom dno. 67g Zealio - "Hrskava & reaguje" dodirni čvorugu osjećaj na samom vrhu sa još jastuka tokom dno od 65g Zealio V2. 78g Zealio - Za one koji više vole malo lakše MX-Jasno, ali želim veće i bolje od udarca MX Raščisti / Sveti Pande.Dodirni čvorugu je runda i brzo na samom vrhu.Od početka do kraja, proljeće je teže od svih drugih Zealio varijante.Imajte na umu da PCB montirane prekidače može još uvijek se koristi u mnoge tanjir montirane klavijaturama.Dokle god tvoja PCB ispod ima 2 dodatna rupa pored centar položaj, to će podršku PCB Montirane prekidače i dodati ekstra krutost da vašu gradnju.Ako ti PCB nema dodatne rupe, onda možeš jednostavno rez male plastične nogu da ih nateram da Tanjir-Planine!.

R

Oni također kupuju s ovim proizvodom